Patrula Eco

Editura Decesfera Media SRL


logo deceDespre noi

Editura DECESFERA MEDIA s-a remarcat inca de la infiintarea sa, in anul 2007, ca fiind partenerul de incredere al Centrului Carpato-Danubian de Geoeologie, in derularea tuturor programelor educationale de mediu.

Oferta de carte a editurii cuprinde carti si reviste pentru copii si tineri, auxiliare si ghiduri scolare pentru cadrele didactice, dar si pentru unitatile scolare colaboratorare.

Editura Decefera Media a inregistrat un mare succes prin initierea si derularea, in parteneriat cu CCDG, ANPM si Institutia Prefectului Bucuresti, a Proiectului National de Responsabilitate Sociala: PATRULA ECO.

Datorita programelor derulate, Editura Decesfera Media apare in Calendarul activitatilor educative al Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii cu Proiectul Patrula ECO si se bucura de o apreciere deosebita din partea cadrelor didactice si a elevilor.

In spiritul unei bune colaborari, dar si ca semn de pretuire pentru tot ceea ce fac in scoala, Editura Decesfera Media va oferi in fiecare an cate o diploma de colaborator fiecarui profesor care, pe parcursul anului scolar anterior, a promovat cartile scolare ale editurii.

Editura DECESFERA MEDIA va multumeste pentru colaborare si va doreste un an scolar plin de reusite!

Editura DECESFERA MEDIA este in plina dezvoltare. Drept urmare sunt deschisi la orice tip de parteneriat/colaborare, fie ca este vorba de implicarea dvs. in realizarea unor noi proiecte alaturi de noi, fie ca doriti sa distribuiti cartile si revistele editate de noi. Pentru orice detaliu ne gasiti la tel: 0731.713.714, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , web: www.decesfera.ro

Cookie-urile ne ajuta sa oferim vizitatorilor o experienta mai buna de navigare. Navigand pe acest site, acceptati modul in care utilizam cookie-urile. Mai multe informatii aici ....